alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

beige t-shirtss

 
[35]

Beiga T-shirts

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med T-shirts från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Våra beiga T-shirts ger dig stil.

Skapade för kreatörer – beiga T-shirts från adidas

Vi erbjuder T-shirts som har tillverkats med bomull och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med t-shirtkollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver sina egna moderegler. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar RDY, Graphics och AOP PACK.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra beiga T-shirts från adidas – nu är stunden inne.