alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Beach bikinis

 
[3]

Sportiga och snygga beach bikinis från adidas

När solen påminner dig om att sommaren är här kan en dag på stranden vara guld värd. Oavsett om det gäller svalkande dopp i hav, frisbeekastning med vännerna eller allmän strandhäng, sitter det aldrig fel med en stilren beach bikini. I adidas sortiment av strandbikinis hittar du därmed sportiga modeller som kombinerar ett snyggt yttre med funktioner och praktiska egenskaper. Självklart hittar du även ett varierat urval av olika design och färgval, så du kan ta dig an stranden i en stil som tilltalar just dig.

Sköna strandbikinis för både stranden och havet

Ibland lockar havet något oerhört. Då är det bra att ha en sportig beach bikini nära till hands. Här finner du strandbikinis i många olika formval och designmönster. För dig som föredrar finns exempelvis alternativ med knytband i nacken och på ryggen, framtagen så du kan justera passform efter önskad behag. Många modeller med knytband är dessutom  klorresistenta, vilket gör dem till en favorit att bära till både stranden såväl som i poolen. För dig som letar efter en sportig skärning finns alternativ med adidastryck på bikinins överdel vilket adderar ett sportigt sommarutseende. På grund av extra stabilitet används dessa modeller dessutom flitigt av både motionssimmare och bland de som tycker om rörelseträning på stranden.

Strandkläder som passar din personliga stil

En bikini från adidas speglar sommarens lekfullhet. Därför finns ett brett urval av färger i allt från heltäckande färger i gult, blått och svart till mer exotiska orangefärgade modeller med klassiska adidasloggor på. För att motverka onödigt avfall och utsläpp i hav är många modeller i utbudet dessutom tillverkade av fisknät och annat nylonavfall. Med andra ord, i adidas sortiment av beach bikinis hittar du ett brett urval, perfekt för dagen på stranden. Hitta din favorit idag.