alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bla strumpor

 
[17]

Blå strumpor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Upptäck den inneboende kreatören inom dig och visa vad du går för – med strumpor från adidas. Med dessa blåa strumpor kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – blå strumpor från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra strumpor. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med strumpor från märken som Originals och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Med teknologier såsom TECHFIT och FORMOTION är du rustad för varje situation. adicolor, Princess och Teamwear är våra populära kollektioner med strumpor.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Visa din alldeles individuella stil med blå strumpor från adidas.