alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blåa tights

 
[62]
1 / 2
Sida:av 2

Blå tights

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Kläder med adidas legendariska logotyp har en självklar plats i sportens värld och inom streetmodet. Våra tights har en omisskännlig Trefoil-design. Alla blå tights från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – blå tights från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra tights. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt när dagen är över. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller Athletics – med adidas-tights drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT och INFINITEX, hjälper dig att höja prestationerna. CLIMACOOL, HEAT.RDY och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med tights inkluderar Parley, DESIGNED4TRAINING och Supernova. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid rätt: för utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling. Framtiden börjar nu. Skaffa våra blåa tights från adidas – nu är stunden inne.