alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bla toppar

 
[35]
BLACK FRIDAY. UŠETRI 50%.
Pris
79 kr - 679 kr
79679

Blå toppar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner hittar du en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med toppar från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla blå toppar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – blå toppar från adidas

Våra toppar innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som TERREX, Performance eller Athletics – med adidas-toppar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla situationer. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Clima, adicolor och adizero är våra mest välkända kollektioner med toppar. Vi kämpar för plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, skola eller triathlon. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra blåa toppar från adidas – nu är stunden inne.