alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bodysuits

 
[19]

adidas bodysuits för både träning och vardag

Med en smickrande bodysuit kan du med säkerhet ta dig an dina träningspass i en snygg och kroppsnära passform. adidas bodysuits är gjorda i högteknologiska material som låter dig prestera på topp. Plaggen är framtagna för att du ska kunna få så stor rörelsefrihet som möjligt och för att slippa distraktion från dina träningsplagg. Med ett enda plagg, istället för ett tvådelat set, får du en passform som följer med kroppens rörelser som en andra hud. Du behöver inte rätta till passformen eller fixa med att stoppa in toppen i byxorna. Detta är perfekt för träning som yoga och pilates då du gör rörelser där du vill att plaggen ska sitta på plats ordentligt. Det passar även mycket bra till dans och tyngdlyftning där du vill ha precision och fokus på dina rörelser och minimera störande friktion och distraktion från kläderna. Med sömlösa snitt, platta sömmar och material som andas får du full komfort i adidas bodysuits och jumpsuits.

Distraktionsfri träning med rätt bodysuit

En åtsittande body kommer att bli din nya favorit i träningsgarderoben. Detta är ett perfekt basplagg som går att bära både för sig och som tajt topp till ett par träningsbyxor. Fördelen är att den sitter ordentligt på plats och är gjord med skavfria sömmar för optimal komfort. Denna sömlösa och strömlinjeformade design ger dig en minimalistisk och sofistikerad stil. Välj mellan nedtonade färger med klassiska adidasloggor eller färggranna modeller och moderna mönster. En bodysuit har en mängd olika användningsområden. Välj en långärmad body som ett skönt och värmande underplagg till vandringen eller en baddräktsmodell matchad med tights till danspasset. Matcha även med dina vardagskläder för en sportig och fräsch stil som smidigt sitter på plats under de flesta kläder. I kollektionen hittar du även miljövänliga modeller gjorda av återanvänd plast uppsamlad från kustremsor världen runt vilket hjälper till att hålla haven rena.