alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Boost rea

 
[362]
Pris
343 kr - 2 042 kr
3432042
1 / 8
Sida:av 8

Få spänst i steget med skor från adidas Boost-rea

Många av våra skomodeller har en så kallad Boost-sula. Dessa skor har, tack var sulans speciella egenskaper, blivit mycket populär bland atleter och idrottsutövare världen över. adidas Boost är en speciell sorts sula som består av en slags skumplast, närmare bestämt TPU. Materialet gör sulan extremt stötdämpande och har även den extra funktionen att det ger en form av reflexiv energi tillbaka när det belastas. Detta kommer att ge dig lite extra stuns i steget. Man får helt enkelt tillbaka lite av den energi som man själv lägger in i steget. Detta gör att skorna inte bara är mycket bekväma utan också funktionella och effektiviserande. På vår adidas Boost-outlet hittar du riktigt bra skor för kvinnor, män och barn. Det finns allt från skor för löpning och andra idrotter till sneakers och streetwear-skor som du kan bära till vardags.

Grymma erbjudanden på skor i adidas Boost-outlet

På vår adidas Boost-rea hittar du riktigt bra skor, oavsett om du ska använda dem för träning av olika slag eller i vardagen. Skorna finns i massor av olika modeller och utföranden och de är lätta och sköna att bära vid alla typer av tillfällen. De passar som sagt lika bra till träningsoutfiten som till en mer dressad look, där du bär vanliga kläder. Snygga och bra skor är ett måste i alla människors liv, och söker du riktigt sköna skor som samtidigt har ett coolt estetiskt uttryck, så är skor från de olika Boost-serierna de rätta för dig. Här finns något för alla smaker, allt från lite diskretare och enfärgade varianter till skor med djärva grafiska mönster och färgsättningar. Naturligtvis hittar du här också skor med några av de klassiska adidas-logotyperna, så som 3-Stripes och Trefoil. I ett par skor från vår adidas Boost-rea kommer du alltid att ta dig fram komfortabelt och med stil.