alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

brun jacka

 
[20]

Bruna jackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Våra jackor har på pricken rätt stil för dig och dina behov så att du har möjlighet att uppnå din unika potential. Våra bruna jackor ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – bruna jackor från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra jackor. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-jackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som WIND.RDY och CLIMASTORM. Du hittar jackor i kollektionerna Tango, Injection Pack och Clima.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Upptäck våra bruna jackor från adidas – nu är stunden inne.