alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Kamouflagebyxor

 
[11]

Tuff stil med adidas kamouflagebyxor

adidas kollektion av träningsbyxor är helt anpassad för att ge dig bästa möjliga förmåga att prestera på topp. Med material som håller dig bekväm och friktionsfri kan du lägga all fokus på träningen. Träningsbyxor från adidas kommer i en mängd olika färger och mönster. Testa att lägga till ett par kamouflagebyxor till din garderob för en tuff stil som ger dig extra attityd och motivation till träningen. Dessa går utmärkt att matcha med en mängd olika plagg som till exempel träningstoppar och jackor från adidas.

Byxor i kamouflagemönster för högpresterande träning

Med ett par smala träningsbyxor med muddar vid ankeln får du ett par byxor som sitter bekvämt på plats för minimal distraktion under passen. När du slipper justera och rätta till dina träningskläder kan du lägga fullt fokus på dina rörelser och din prestation. Med justerbara resårmuddar får du optimal passform på dina kamouflagebyxor som sitter säkert på plats under hela passet. adidas träningsbyxor kommer i olika högpresterande material beroende på användningsområde. För kyliga träningspass hittar du fleecefodrade byxor och för svettiga pass finns ventilerade material med fuktavledande funktion. När fukt och svett kan ledas bort från huden slipper du obekväma känslor som distraherar samt svettfläckar på kläderna.

Cool stil som håller säsong efter säsong

Byxor med kamouflagemönster är en klassiker och något som aldrig går ur tiden. Lägg till detta mönster till din träningsgarderob för ett attitydfullt plagg som lätt går att matcha med resten av garderoben. Matcha byxorna med en svart t-shirt eller vitt träningslinne. Hos adidas hittar du även bekväma sneakers som ger dig extra energi i stegen för en mängd olika träningsformer. Bland annat hittar du träningsskor specifikt för löpning, terräng och fotboll. Matcha dina kamouflagebyxor med ett par vita eller svarta träningsskor för en neutral basfärg som låter byxorna stå ut.