alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

lösa byxor

 
[81]
Pris
214 kr - 3 199 kr
2143199
Herr Originals Svart 3-Stripes Wrap Sweat PantsHerr Originals Svart 3-Stripes Wrap Sweat Pants

3-Stripes Wrap Sweat Pants

Herr Originals

Dam Originals Svart Primeblue Relaxed Wide Leg PantsDam Originals Svart Primeblue Relaxed Wide Leg Pants

Primeblue Relaxed Wide Leg Pants

Dam Originals

1 / 2
Sida:av 2

Byxor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med byxor från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med moderna material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa byxor kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – byxor från adidas

Våra byxor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med byxor från märken som TERREX, Y-3 och Performance. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal skiftande texturer och draperingar som utgör det legendariska oversizesnittet. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar byxor i kollektionerna Graphics, adicolor och Harden. Våra byxor är tillgängliga i rött, gult, beige och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Framtiden börjar idag. Välj våra byxor från adidas – nu är stunden inne.