alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

ankelstrumpor dam

 
[25]

Strumpor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Allt är möjligt. Låga strumpor från adidas matchar din stil och har en konstruktion som är är pålitlig och maximalt funktionell. Våra strumpor för damer ger dig stil.

Skapa dina egna regler – strumpor för damer från adidas

Vi säljer låga strumpor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som adidas by Stella McCartney, Performance eller Originals – med adidas-strumpor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler.

Våra mest innovativa teknologier, som FORMOTION och TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. RDY, AlphaSkin och Essentials är våra mest omtyckta kollektioner med strumpor. Vi har låga strumpor i gult, beige, vitt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller tävling. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra strumpor för damer från adidas – nu är stunden inne.