alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

blå sneakers dam

 
[110]
1 / 3
Sida:av 3

Blå sneakers för damer

adidas streetkläder ger dig en retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Hitta din perfekta passform. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Alla blå sneakers för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – blå sneakers för damer från adidas

Vi erbjuder sneakers som består av läder, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med sneakerskollektioner som Originals, Five Ten och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren.

Med teknologier som GORE-TEX, STEALTH och CLOUDFOAM är du rustad för alla lägen. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer du ger, desto mer energi får du tillbaka! Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Därför utvecklar adidas nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med sneakers inkluderar ZX Flux, Samba och Gazelle. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – oavsett om det är skor, kläder eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, triathlonet, träningen, tävlingen eller vandringen. I vårt breda utbud hittar du skor för gräsplaner, inomhusplaner, löpbana, gata, terräng och väg. Visa din alldeles egna stil med blå sneakers för damer från adidas.