alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå tröjor dam

 
[109]
1 / 3
Sida:av 3

Blå tröjor för damer

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Tröjor från adidas sitter perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Våra blåa tröjor för damer kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – blå tröjor för damer från adidas

Våra tröjor är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, TERREX eller Originals – med adidas-tröjor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, CLIMAWARM och COLD.RDY. Du hittar tröjor i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, Trefoil och adicolor. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Finn din egen väg på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller vandringen. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra blåa tröjor för damer från adidas – nu är stunden inne.