alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bruna stövlar dam

 
[25]

Bruna stövlar för damer

adidas streetkläder ger dig en autentisk look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Dina stövlar jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa bruna stövlar för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – bruna stövlar för damer från adidas

Våra stövlar innehåller även läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med stövlar från märken som Performance, Originals och Five Ten. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom STEALTH och TRAXION är du rustad för alla lägen. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft i varje steg. Våra kollektioner med stövlar inkluderar Nite Jogger, Rivalry och Magmur. Oberoende av om det är för fritid eller sport kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Hitta egna vägar på medelnivån, utförsåkningen, snowboardåkningen eller vandringen. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller terräng. Bruna stövlar för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.