alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

trekvartsbyxor dam

 
[6]

Trekvartsbyxor för damer

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Kläder med adidas legendariska logotyp är en självklarhet i sportens värld och inom streetmodet. Våra trekvartsbyxor har en distinkt adidas-design. Våra trekvartsbyxor för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – trekvartsbyxor för damer från adidas

Våra trekvartsbyxor är tillverkade av bomull, nylon och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som TERREX, Athletics eller Performance – med adidas-trekvartsbyxor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar trekvartsbyxor i kollektionerna Essentials, AlphaSkin och ID. Våra trekvartsbyxor är tillgängliga i grått och svart.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Visa din alldeles unika stil med trekvartsbyxor för damer från adidas.