alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

duffelväskor för damer

 
[81]
1 / 2
Sida:av 2

Duffelväskor för damer

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan hålla blicken på prestationerna. Det går alltid bättre med adekvat tillbehör. Vad ska du göra senare idag? Allting som du behöver för en kort resa, ett tufft träningspass eller nästa tävling får plats i dina nya duffelväskor från adidas. Alla duffelväskor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – duffelväskor för damer från adidas

Våra duffelväskor är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med duffelväskor från märken som Performance, Originals och Athletics. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Du hittar duffelväskor i kollektionerna Tiro, Essentials och adicolor. Våra duffelväskor finns i grått, blått, brunt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Visa din alldeles egna stil med duffelväskor för damer från adidas.