alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå hoodie dam

 
[29]

Grå hoodies för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Hoodies från adidas passar perfekt och utgör ett praktiskt lagerplagg. Våra gråa hoodies för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – grå hoodies för damer från adidas

Våra hoodies innehåller även bomull och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med hoodies från märken som adidas by Stella McCartney, Athletics och Performance. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Du hittar hoodies i kollektionerna Essentials, adicolor och Pharrell.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk atletstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Visa din alldeles personliga stil med grå hoodies för damer från adidas.