alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå sneakers dam

 
[139]
1 / 3
Sida:av 3

Grå sneakers för damer

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du alltid stadigt på jorden. Hitta den perfekta passformen. I sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Alla grå sneakers för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – grå sneakers för damer från adidas

Vi säljer sneakers som består av canvas, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med sneakerskollektioner som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Dåligt väder? Hårda vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter.

Vi testar noggrant ny teknologi som STEALTH, SUMMER. och CLOUDFOAM i verkliga förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där det krävs. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar sneakers i kollektionerna Lacombe, Gazelle och Nite Jogger. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. NMD-kollektionen är en sammanför av adidas historia och innovativ design. Vare sig det är kläder, skor eller accessoarer – NMD står för framtidens streetstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Maratonlopp, triathlon, urban sport eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. I vårt stora urval hittar du skor för löpbana, löpband, gata, terräng och väg. Grå sneakers för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.