alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gröna byxor dam

 
[21]

Gröna byxor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Med byxor från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med moderna material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är ute och rör dig. Med dessa gröna byxor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – gröna byxor för damer från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra byxor. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Athletics, Originals och TERREX. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Våra kollektioner med byxor inkluderar Bellista, Ryv och Trefoil.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Hitta egna vägar på vandringen. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra gröna byxor för damer från adidas – nu är stunden inne.