alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

gröna skor dam

 
[78]
Pris
137 kr - 2 449 kr
1372449
1 / 2
Sida:av 2

Gröna skor för damer

adidas streetkläder ger dig en retroinspirerad look. Våra skor har designats för att hantera utmaningarna vid sportaktiviteter och för att fullända din avslappnade look. Dina skor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa gröna skor för damer kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – gröna skor för damer från adidas

Vi erbjuder skor som består av läder, läder och mockaläder.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med skor från märken som Originals, Performance och Five Ten. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan lita på i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Vi testar ny teknologi som STEALTH, LIGHTSTRIKE och SUMMER. i verkliga förhållanden. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som sammanställts under ett antal år. Den unika nätstrukturen är gjord med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därmed inte bara en enastående innovativ look, utan även förstklassig funktion. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg och håller dig fulltankad med energi. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med skor inkluderar VL Court, Human Made och Nemeziz Messi. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt: för medelnivå, urban sport eller vandring. Våra skor lämpar sig för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Gröna skor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.