alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Dam · Performance · Shorts

 
[142]
Pris
95 kr - 1 799 kr
951799
1 / 3
Sida:av 3

Sportshorts för damer som ger allt på träningen

Älskar du att sporta och träna? I så fall vet du att vilka kläder man har på sig verkligen påverkar hur fokuserad man kan vara på själva träningen. Det är något vi ständigt tänker på när vi designar våra sportshorts för damer. Det är oerhört viktigt för oss att de sitter bra i midjan och att det finns många olika modeller att välja mellan så du kan hitta ett par shorts som passar dig perfekt. Våra kroppar och stilar är så olika och eftersom du är unik ska dina shorts kännas som att de var gjorda för dig.

Olika sorters performanceshorts för damer

Man skulle lätt kunna tänka att ett par shorts är ett par shorts och alla är ganska lika. Men när man tittar närmare på vårt sortiment av performanceshorts för damer förstår man snabbt att det är stor skillnad på dem. När du tränar tennis behöver du till exempel ett par shorts som både är lätta att springa i men som ser sådär klassiskt stilrena ut. Och när du stretchar eller kör Pilates är det viktigt att dina shorts sitter som en smäck, samtidigt som de är extra stretchiga så de följer med dig i varje rörelse. Fundera över vilka sorters träningsformer du kommer att utöva så blir det också lättare att välja vilka du vill ha i vårt sortiment av sportshorts för damer.

Miljövänliga och praktiska material

Förutom att vi försöker göra dina shorts så snygga och sköna som möjligt så vill vi även att de ska vara hållbart framtagna och vara gjorda av material som andas. Vi använder oss därför mycket av återvunnen polyester. Detta material transporterar bort fukt effektivt och är gjort av plast vi räddat från världshaven. Bra både för din träning och för planeten.