alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sportskor för dam

 
[1065]

Sportskor för damer tillverkade för din favoritsport

Rätt sportskor för damer som är speciellt anpassade efter din favoritsport är viktigare än du tror, det underlättar inte bara träningen men hjälper dig även att undvika onödiga skador då din stabilitet sitter i fötterna. Känn vilken skillnad sportskor för damer kan ge när du kämpar på mot att uppfylla ditt uppsatta mål. Om du älskar att lyfta tungt bör du investera i ett par damsportskor som kommer med en lite högre kilklack. Om du däremot är mer intresserad av att springa bör du såklart satsa på ett par lättare skor som dessutom tillåter dina fötter att andas. Vi har försökt underlätta för dig när du väljer skor genom att specificera de olika fördelarna med våra varierande sportiga damskor så du enkelt kan se vad vi rekommenderar att skorna används till.

Damsportskor som tar ditt nästa träningspass till nya höjder

För att du enklare ska förstå vad de olika teknologierna i skorna är har vi samlat lite vad du kan förvänta dig, dock är detta bara en liten del av de hundratals olika skor vi har. adidas Primeknit är en stretchig textilovandel som hjälper till att omsluta foten och ge strategiskt stöd för att förbättra dina rörelser samtidigt som du känner ventilationen som finns i strategiska svettzoner svalka dina svettiga fötter. För ännu mer ventilation har vi ovandelar i stretchig mesh som garanterat får dina fötter att kännas svala och torra. Självklart har vi även blandningar av de olika materialen för att skapa en snygg och spännande design samtidigt som de fungerar ventilerande och stöttande. Tekniken i sportskor för damer varierar beroende på vad för sport som utövas. Boost-mellansulan verkar energiåtergivande, medan SUMMER.RDY hjälper fötterna att andas under de varma sommardagarna. Välj dina skor smart och se vilken skillnad det gör på ditt nästa träningspass.