alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

reflekterande jacka dam

 
[82]
Pris
274 kr - 3 999 kr
2743999
1 / 2
Sida:av 2

Reflekterande jackor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd jackor från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Med dessa reflekterande jackor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – reflekterande jackor för damer från adidas

Vi säljer jackor som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om planeten och om dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Y-3, TERREX eller Performance – med adidas-jackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Regnigt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och kaxig image med sina varierande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som FORMOTION, hjälper dig att höja prestationerna. COLD.RDY, CLIMAPROOF och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Response, Clima och Focus är våra mest välkända kollektioner med jackor. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Våra jackor är tillgängliga i blått, flerfärg, gult och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Maratonlopp, tävling eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Visa din alldeles individuella stil med reflekterande jackor för damer från adidas.