alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda shorts dam

 
[7]

Röda shorts för damer

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil kombinerad med multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Alla röda shorts för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda shorts för damer från adidas

Våra shorts har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som Originals, adidas by Stella McCartney och Athletics. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som WIND.RDY och CLIMASTORM. Våra kollektioner med shorts inkluderar Response, Clima och RDY.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Framtiden börjar idag. Upptäck våra röda shorts för damer från adidas – nu är stunden inne.