alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa tshirt dam

 
[112]
1 / 3
Sida:av 3

Rosa T-shirts för damer

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Våra T-shirts har rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att nå din unika potential. Våra rosa T-shirts för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – rosa T-shirts för damer från adidas

Vi erbjuder T-shirts som består av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som Performance, adidas by Stella McCartney och Athletics. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. CLIMALITE, CLIMACOOL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar T-shirts i kollektionerna Fakten, Must Haves och adizero. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt tävlingen. Framtiden börjar idag. Välj våra rosa T-shirts för damer från adidas – nu är stunden inne.