alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

knälånga shorts dam

 
[123]
Pris
147 kr - 1 881 kr
1471881
Originals Grön Tyshawn Basketball Shorts (Gender Neutral)Originals Grön Tyshawn Basketball Shorts (Gender Neutral)

Tyshawn Basketball Shorts (Gender Neutral)

Originals

1 / 3
Sida:av 3

Shorts för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. adidas shorts är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra shorts för damer ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – shorts för damer från adidas

Våra shorts är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som Performance, Athletics och adidas by Stella McCartney. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Funktionell design och pålitlig funktion i alla väder. Det är adidas Terrex. CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. DESIGNED4TRAINING, Sleek och Bellista är våra populära kollektioner med shorts. Våra shorts är tillgängliga i beige, vitt, grått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Visa din alldeles egna stil med shorts för damer från adidas.