alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

slip in skor dam

 
[213]
1 / 5
Sida:av 5

Skor för damer

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du alltid först med de senaste trenderna. Hitta den perfekta passformen. I skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra skor för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – skor för damer från adidas

Canvas, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra skor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som Y-3, adidas by Stella McCartney och Originals. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM är du rustad för alla situationer. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i varje steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och alla andra platser där det krävs. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med skor inkluderar UltraBoost, Pharrell och Nizza. Vi kämpar för plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. NMD-kollektionen är en sammanför av adidas historia och innovativ design. Oavsett om det är skor, kläder eller accessoarer – NMD är symbolen för framtidens streetstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Vi erbjuder skor i grönt, rött, rosa och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Som de äkta atleter vi är vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng eller strand. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. Visa din alldeles unika stil med skor för damer från adidas.