alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

läder sneakers dam

 
[630]
1 / 14

Sneakers för damer som tillverkats av läder

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till nästa nivå. Hitta den perfekta passformen. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Alla sneakers för damer som tillverkats av läder från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – sneakers för damer som tillverkats av läder från adidas

Det spelar ingen roll om det är märken som TERREX, Five Ten eller Originals – med adidas-sneakers får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan lita på oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som STEALTH, CLOUDFOAM och LIGHTSTRIKE är du rustad för alla lägen. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i vartenda steg. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla områden! Våra kollektioner med sneakers inkluderar Star Wars, 3ST och Lacombe. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Våra sneakers är tillgängliga i guldfärg, vinrött, rosa och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid helt rätt: för urban sport eller vandring. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller grusplaner, gräsplaner, inomhusplaner, gata, terräng och väg. Sneakers för damer i läder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.