alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Stan Smith för dam rea

 
[20]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Storleksutbud
Pris
147 kr - 910 kr
147910
Originals Vit Stan Smith Tee (Gender Neutral)Originals Vit Stan Smith Tee (Gender Neutral)

Stan Smith Tee (Gender Neutral)

Originals

Originals Vit Stan Smith Hoodie (Gender Neutral)Originals Vit Stan Smith Hoodie (Gender Neutral)

Stan Smith Hoodie (Gender Neutral)

Originals

Upptäck nya vägar med adidas Stan Smith för damer på rea

Vi på adidas älskar att komma på nya häftiga kreationer som hjälper dig att leverera på max. Samtidigt är vi inte rädda för att se bakåt och lära oss från det klassiska. Just nu finner du adidas Stan Smith för damer på rea som förenar det traditionella med det moderna. Våra sneakers i denna kollektion, tillsammans med högkvalitativa sportplagg, är namngivna efter den kände tennisspelaren Stan Smith. Och precis som han är en legend har skorna på erbjudande som bär hans namn blivit en riktig kultprodukt. Men även om de är lätta att känna igen med sin snäcktå och framträdande plös så ser vi alltid till att addera en liten twist som gör dem intressanta. Ofta gör vi det genom att lägga till oväntade färger eller text så dina skor känns unika. Förutom att adidas Stan Smith för damer på rea är trendiga och tillför en sportig finish till din outfit är de så klart riktigt bekväma att gå i.

Maxa varje dag med adidas Stan Smith för damer outlet

Större delen av våra liv är vardag, och därför tycker vi på adidas att vi alla bör hjälpas åt att göra varandras vardag så bra som det bara går. Ett sätt att göra det är att fynda ett par adidas Stan Smith för damer outlet. Det här är riktigt sköna skor som bara blir bekvämare ju mer du har på dig dem eftersom lädret efterhand formas efter dina fötter. Gummisulorna på skorna på erbjudande ger dig precis tillräckligt mycket stötdämpning och grepp för raska promenader och korta spurter, till exempel om du behöver springa till bussen. Till råga på allt så är skorna lätta att matcha med alla möjliga outfits. De är snygga till shorts, långbyxor och kjolar och fungerar till både skola och jobb. Vad du än behöver göra i vardagen så har vi reavaror som underlättar.