alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart linne dam

 
[44]

Svarta linnen för damer

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Linnen från adidas sitter perfekt och fungerar som ett praktiskt lagerplagg. Med dessa svarta linnen för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – svarta linnen för damer från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra linnen. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller adidas by Stella McCartney – med adidas-linnen drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du efter funktionell design och säker funktion oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMACOOL och CLIMALITE. Våra kollektioner med linnen inkluderar Parley, Barricade och adizero. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet eller tävlingen. Visa din alldeles personliga stil med svarta linnen för damer från adidas.