alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

t-shirts med tryck dam

 
[156]
Originals Vit Stan Smith Tee (Gender Neutral)Originals Vit Stan Smith Tee (Gender Neutral)

Stan Smith Tee (Gender Neutral)

Originals

1 / 4
Sida:av 4

T-shirts för damer med med tryck

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd T-shirts från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa T-shirts för damer med med tryck kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – T-shirts för damer med med tryck från adidas

Vi erbjuder T-shirts tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals, TERREX eller Performance – med adidas-T-shirts gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Kallt väder? Starka vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Graphics, Trefoil och Focus. Det finns T-shirts i flerfärg, turkos, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Visa din alldeles egna stil med T-shirts för damer med med tryck från adidas.