alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Träningsbyxor för damer

 
[101]
1 / 3
Sida:av 3

Träningsbyxor för damer som vill optimera sina träningsresultat

Prestera på topp med adidas högteknologiska material som ger dig minimal distraktion och optimal komfort. Med tidlös design och ikoniska designinslag får du träningsbyxor som ger dig en fräsch och sportig look. Den stora kollektionen av kläder innehåller både joggingbyxor för damer, träningsbyxor för kvinnor och träningsoveraller. De olika plaggen är specifikt framtagna för olika användningsområden och sporter så du kan få ut så mycket som möjligt av din specifika träningstyp. Med material som kan isolera värme, hålla dig ventilerad under svettiga pass och ge dig stöd när du behöver det kan du hitta ett par träningsbyxor för damer som ger dig möjlighet att nå nya rekord.

Välj rätt träningsbyxor för kvinnor

adidas har designat sina plagg med funktion i fokus. Se till att välja rätt plagg för just ditt användningsområde. Här hittar du bland annat joggingbyxor med skön passform och rörelsefrihet, och med muddar vid anklarna och dragskor i midjan får du byxor som sitter säkert på plats som inte låter kyla distrahera dig. Med ett par breda track pants får du en perfekt överdragsbyxa när du är på väg till och från träningen och som enkelt kan dras på och av över skorna. För vandringar och utomhusaktiviteter hittar du slitstarka material som är både vattenavvisande och tåliga.

Klassisk design och ikonisk stil

Med ett par träningsbyxor för damer får du ett plagg som har stort användningsområde men även ger dig en fräsch och sportig stil. Med ikoniska detaljer som adidas 3-Stripes och Trefoil-loggan får du en tidlös och elegant sportstil. Välj mellan klassiska färger som svarta byxor med kontrasterande vita tryck eller satsa på starka färger och färgglada färgkombinationer. Du hittar även flera moderna tolkningar på de klassiska designinslagen som ger ett nytt perspektiv på sportmodet. Välj plagg efter både stil och användningsområde och känn motivationen inför ditt nästa träningspass.