alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vattentäta jackor dam

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

Vattentäta jackor för damer

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med jackor från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra vattentäta jackor för damer kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – vattentäta jackor för damer från adidas

Våra jackor har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Då tänker vi lika! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du ägnar dig åt sport. Ute på språng i dåligt väder – du vill trots allt erövra världen! Vattentäta textilier från adidas ger även skydd och komfort i regn och snö.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som TERREX, Performance och Y-3. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Dåligt väder? Starka vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är berömd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur.

Med teknologier som GORE-TEX, FORMOTION och PRIMALOFT är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som WIND.RDY, CLIMASTORM och COLD.RDY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Parley, RDY och Clima är våra mest omtyckta kollektioner med jackor. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. Våra jackor är tillgängliga i flerfärg, beige, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra vattentäta jackor för damer från adidas – nu är stunden inne.