alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Festivalkläder

 
[138]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
77 kr - 1 199 kr
771199
1 / 3
Sida:av 3

Festivalkläder som får dig att sticka ut eller smälta in

Det är något särskilt med festivaler, musiken, artisterna, stämningen, maten, dryckerna, folket och framförallt festivalkläderna. Vi kunde inte låta bli att skapa grymt coola festivalkläder så du kan vara redo att ta dig an festivalen oavsett om det är kallt eller varmt. Välj om du vill sticka ut från mängden eller smälta in genom att välja mellan våra coola buckethattar, bekväma tights, midjeväskor som håller sakerna på plats, tuffa t-shirtar med unika tryck eller varför inte bara ett klassiskt träningsställ? Listan kan göras lång men det finns garanterat något för alla som älskar adidasrötterna. Börja med att packa ner dina festivalkläder i någon av våra större väskor och gör dig redo för några dagars festivalande tillsammans med dina vänner, för vem saknar inte en grym festival?

Festivalkläder från topp till tå

Finns det något som blir mer "adidas" än de klassiska 3-Stripes eller Trefoil-loggan? Vi skulle inte tro det, bestäm om du vill klä dig med våra adidas festivalkläder från topp till tå. Om vi börjar från tårna så är det ju definitivt skorna som syns först, när man är på festival blir det lätt att man dansar och går en massa. Du behöver ett par rejäla skor som får dina fötter att kännas lätta som fjädrar. Det är alltid bra att ha alternativ ifall vädret skiftar. Använd ett par högre vattentäta skor om det ser ut att bli regnigt och lerigt. För varmare väder eller om du bara vill enkelt gå från en camp till en annan rekommenderar vi enkla sandaler som är lätta att hoppa i, var dock försiktig om du ska gå ut i en folkmassa då man lätt får sina fötter nedtrampade. Om du vill ha en riktigt cool look bör du investera i ett par knähöga strumpor med ventilerande och fuktabsorberande material. Ta på dig dina festivalkläder och fyll upp din vattenflaska med vatten, det är dags att ha kul och skapa nya minnen!