alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Gazelle rea

 
[21]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pojkar / Flickor
kollektion
Pris
343 kr - 850 kr
343850

Klä dig klassiskt i skor från adidas Gazelle rea

Denna klassiska skomodell från adidas såg dagens ljus under 90-talet och har sedan dess blivit synonymt med streetmode. Skorna på adidas Gazelle rea har en låg profil och en normal passform som knyts med snören. Modellen finns i olika material, ovandelarna kan bland annat bestå av läder eller långhårig mocka. Sulorna har en yttersula av naturgummi för säkert grepp och bra inläggssulor för komfort och stötdämpning. Naturligtvis finns de i olika färger och designer. Flera av modellerna pryds till exempel av adidas klassiska tre ränder, den så kallade 3-Stripes.

Reavaror med fullvärdeskvalité i adidas Gazelle outlet

Om du gillar skor bör du passa på att fynda på adidas Gazelle rea. Dessa klassiska skor bör finnas i varje persons garderob. De passar till många olika typer av stilar och kan användas vid olika tillfällen. De passar lika bra till ett par jeans och en t-shirt som till klänning. Eller varför inte i kombination med en kostym för en mer avslappnad look. Och när du ändå får rabatt på adidas Gazelle outlet, varför inte införskaffa flera olika versioner av denna snygga sneaker så du har flera par att välja mellan. På så sätt vet du att du alltid kommer att vara rätt och moderiktigt klädd.

Så sköter du dina adidas Gazelle

adidas skor håller alltid hög kvalité men får naturligtvis längsta möjliga livslängd om de sköts på rätt sätt. Hur detta görs beror på vilket material de skor du köpt på adidas Gazelle rea är gjorda av. Är det läder eller mocka behöver de rengöras och underhållas med produkter anpassade för dessa material. Generellt sett kan dock sägas att löst smuts och damm kan avlägsnas med en borste eller en fuktig trasa. Det kan även vara bra att kontrollera sulorna då och då, för att avlägsna eventuella stenar och andra föremål som fastnat i mönstret.