alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grå hoodie

 
[95]
Storleksutbud
Pris
235 kr - 2 699 kr
2352699
1 / 2
Sida:av 2

Grå hoodies

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd hoodies från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Våra gråa hoodies kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – grå hoodies från adidas

Vi säljer hoodies som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med hoodies från märken som Performance, TERREX och adidas by Stella McCartney. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Must Haves, Clima och RDY är våra populära kollektioner med hoodies.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Maratonlopp eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Framtiden börjar nu. Välj våra gråa hoodies från adidas – nu är stunden inne.