alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

grå t-shirts

 
[92]
1 / 2
Sida:av 2

Grå T-shirts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som skriver reglerna för ditt liv – du. T-shirts från adidas sitter perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Alla grå T-shirts från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – grå T-shirts från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra T-shirts. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med t-shirtkollektioner som adidas by Stella McCartney, Five Ten och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du efter funktionell design i kombination med säker funktion oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMAHEAT och COLD.RDY. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar adicolor, ZNE och RDY. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, tävling eller vandring. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra gråa T-shirts från adidas – nu är stunden inne.