alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Grå · Träningsbyxor

 
[82]
Ultimate365 Tapered Pants
Track Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Olympique Lyonnais Tiro 21 Training Pants
Sweat Pants (Plus Size)
Fleece Pants
Sweat Pants
Adicolor Essentials Slim Joggers
Sweat Pants (Plus Size)
Condivo 22 Sweat Pants
Tiro 21 Sweat Pants
Essentials Cotton 3-Stripes Pants (Maternity)
Yoga Training Pants
Blue Version Fabric Block Soccer Track Pants
Yoga Lounge Cotton Comfort Sweat Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Cargo Pants
AEROREADY Motion Sport Pants
Sweat Pants
FC Bayern Condivo 22 Training Pants
FC Bayern Condivo 22 Training Pants
FC Bayern Condivo 22 Training Pants
Future Icons 3-Stripes Pants
AEROREADY Warm Yoga Fleece Training 7/8 Pants
Entrada 22 Sweat Pants
Entrada 22 Sweat Pants
adidas Essential 3-Stripes Pants
Blue Version Essentials Sweat Pants
Olympique Lyonnais Tiro 21 Training Pants
Olympique Lyonnais Tiro 21 Training Pants
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Pants
Essentials FeelVivid Cotton French Terry Straight-Leg Sweat Pants
adidas Designed To Move Motion AEROREADY Pants
Essentials Studio Lounge 3-Stripes Pants
Core 18 Sweat Pants
Essentials French Terry 3-Stripes Pants
Camo SST Pants
HEAT.RDY Jogger Pants
Essentials Studio Fleece Pants
adidas Sportswear Flared Leg Pants
Sweat Pants (Plus Size)
adidas Sportswear Flared Leg Pants
AEROREADY Designed To Move Sport Motion Logo Pants
Linear Pants
1 / 2
Sida:av 2

Gråa sweatpants för träning och avkoppling

Om det finns något plagg som är mångsidigt så är det ändå gråa sweatpants. Dessa oerhört bekväma byxor kan användas för att springa eller träna fotboll i, men för många är de även det givna plagget när de ska vara hemma och ta det lugnt, och en del använder dem till och med som pyjamasbyxor. De funkar till nästan all sorts träning och är det ultimata vardagsplagget att ha på dig när du bara är hemma och städar eller fixar med något. Eller varför inte ta på sig dina gråa joggers efter en lång dag när du förtjänar en skön filmkväll i soffan? Alla borde helt enkelt ha ett par grå träningsbyxor i garderoben. Man vet aldrig när de kommer till pass, och när man väl har skaffat dem har man svårt att minnas hur man någonsin klarade sig utan dem.

Gråa joggers från adidas med skön passform

Vad är det då som gör våra gråa joggers så bekväma? Dels är det passformen. De sitter löst kring benen så du får gott om plats att röra på dig och stretcha om du vill. Dragskon i midjan och den elastiska resåren gör att dessa gråa sweatpants kan anpassas perfekt till dig så de varken sitter för löst eller för hårt. Sist men inte minst ser vi till att byxorna sitter väl vid anklarna så de aldrig är i vägen för dig.

Grå träningsbyxor i härliga material

Något annat som är viktigt när vi designar grå träningsbyxor är vilka material vi väljer att jobba med. Byxorna ska kännas riktigt sköna att ha på sig, och det är också viktigt att de effektivt transporterar bort fukt så du inte blir jobbigt svettig. Vi ser även till att materialen vi använder är miljövänliga, till exempel genom att jobba med återvunnen polyester.