alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Axelväskor för herrar

 
[55]
1 / 2
Sida:av 2

Gör vardagen enklare med axelväskor för herrar

Många män har för vana att lägga mobil, plånbok, nycklar och allt annat de behöver ha med sig i sina fickor, men detta är egentligen väldigt opraktiskt. Axelväskor för herrar löser problemet och ser trendiga och stilrena ut. Dessutom innehåller många av våra modeller olika små fack som gör det lätt att sortera dina småsaker, som till exempel pennor. Om du använder en axelväska för herrar minskar du risken för fickstölder, och det är inte heller lika lätt att tappa mobilen. Vissa av våra väskor passar även bra för löpning vilket gör löprundan betydligt behagligare än om du bär allt i händerna.  

Använd en sportväska till gymmet 

Om du tar din träning på allvar behöver du ha en ordentlig träningsväska du kan bära med dig till gymmet. Satsa på en axelväska för herrar som rymmer allt du brukar ta med dig och lite till, så kan du även använda den om du reser bort någon gång och vill packa lätt. Våra väskor väger lite och är sköna att bära över axeln. Dessutom har de en stilren design som kommer kännas inne i många år framöver och som passar till de flesta outfits. Vissa av väskorna går även att använda som ryggsäck eller midjeväska. Flera av modellerna är vattenavstötande, vilket är perfekt för dig som går eller cyklar mycket och gillar att vara utomhus oavsett vilket väder det är.  

Välj en väska av miljövänligt material 

En del av våra väskor är gjorda av återvunnen polyester där vi har använt gamla fisknät och annat skräp från havet till att skapa ett nytt, slitstarkt material. Detta är ett bra sätt att göra en insats för vår planet, samtidigt som du får en riktigt bra väska du kan vara stolt över att bära omkring på.