alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

blå byxor herr

 
[95]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
199 kr - 3 199 kr
1993199
1 / 2
Sida:av 2

Blå byxor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. adidas byxor är ikoniska. Den legendariska designen är det man först associerar till när man tänker på våra byxor. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra blåa byxor för herrar kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – blå byxor för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra byxor. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Med våra märken står du i centrum

Med byxorskollektioner som TERREX, Athletics och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. CLIMAHEAT, CLIMALITE och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. VRCT, Tiro och Teamwear är våra mest omtyckta kollektioner med byxor. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Gå din egen väg på utförsåkningen, snowboardåkningen, tävlingen eller vandringen. Visa din alldeles unika stil med blå byxor för herrar från adidas.