alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

brun jacka herr

 
[18]

Bruna jackor för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Jackor från adidas passar perfekt och utgör ett perfekt lagerplagg. Våra bruna jackor för herrar kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – bruna jackor för herrar från adidas

Vi säljer jackor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt senare under dagen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-jackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som WIND.RDY och CLIMASTORM. Du hittar jackor i kollektionerna Injection Pack, Clima och RDY.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. Framtiden börjar idag. Skaffa våra bruna jackor för herrar från adidas – nu är stunden inne.