alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bruna skor herr

 
[25]

Bruna skor för herrar

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du på stadiga fötter. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Våra bruna skor för herrar ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – bruna skor för herrar från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som Five Ten, Originals och TERREX. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Vi testar ny teknologi som STEALTH i tuffa förhållanden. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla sätt! Du hittar skor i kollektionerna Loafers, SL och Yung96. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt medelnivån eller vandringen. Våra skor lämpar sig för terränger. Visa din alldeles individuella stil med bruna skor för herrar från adidas.