alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Tunna dunjackor för herrar

 
[30]

Tunna dunjackor för herrar som håller dig varm hela vinterhalvåret

På senare år har det blivit alltmer populärt med tunna dunjackor för herrar. De är perfekta på senhösten när det börjar bli lite kallt eller på våren när vinterkylan inte riktigt har gett upp ännu. Men även mitt i vintern kan en tunn dunjacka vara ett bra extra lager att ha under din tjocka vinterjacka för att garantera att du inte börjar frysa. Perfekt om du vill kunna vara ute hela dagen och njuta av snön eller gå på en härlig vandring. Om du blir för varm är den lätt och kompakt nog att stuva ner i en ryggsäck.

Tunna pufferjackor för herrar som har det där lilla extra

Det som gör våra tunna pufferjackor för herrar speciella är att i stället för att ha en massa sömmar som kan släppa in kyla så är dunkanalerna invävda i själva tyget. Det här gör jackan mer hållbar och varm, för att inte tala om snygg! Jackorna har mestadels anddun, och de är vind- och vattentäta, för vi vet lika väl som du att det knappast alltid är solsken när man ger sig ut i friska luften på vintern.

Smidiga finesser hos våra dunjackor

Vi vill att din nya dunjacka ska bli din bästa vän i garderoben, och därför har jackorna små finesser som exempelvis sköna huvor och kragar, mediautgångar från fickorna, elastiska muddar och stormklaff innanför dragkedjan. Jackorna är alltså väldigt praktiska i vardagen och håller dig skyddad från väder och vind. De är också snygga och smickrande och skiljer sig mycket från stora, otympliga dunjackor som gör att du känner dig klumpig och bred. Tvärtom är de slimmade och ser trendiga ut så din outfit inte blir förstörd så fort du tar på dig din jacka, utan blir en del av den.