alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fleecejackor för herrar

 
[70]
1 / 2
Sida:av 2

Snygga och värmande fleecejackor för herrar

Håll dig både varm och snygg under vinterns kalla dagar i adidas fleecejackor för herrar. Med detta värmande plagg kan du ge dig ut under vintern utan att din komfort försämras av låga temperaturer. Med snygga och slimmade silhuetter får du en sportig look som passar lika bra för träning som för vardag. Välj mellan klassiska modeller med adidas 3-Stripes och snygga grafiska mönster och modern design. Med en fleecejacka för herr får du ett användbart plagg som går att använda både för sig och som lager under vinterjackan.

Herrfleecejacka som håller komfort i fokus

adidas kollektion av fleecejackor för herrar har material som är både mjuka och isolerande, perfekta för kalla vinterdagar. Dessa plagg är dock mer än bara bekväma i vardagen, de är perfekta för träning och aktiviteter utomhus där du vill få full rörelsefrihet och inte distraheras av varken material eller svett. De varma jackorna isolerar från kylan samtidigt som svett och fukt leds bort från kroppen för att du ska hålla dig så bekväm som möjligt. Med skön ståkrage kan du enkelt skydda även hals och nacke från kylan medan blixtlås fram gör att du snabbt kan justera temperaturen. Flera av adidas herrfleecejackor är även gjorda av återanvänd polyester, ett miljövänligt material som sparar på naturens resurser.

Modeller för alla smaker och aktiviteter

I kollektionen av jackor hittar du både snygga vardagsplagg och praktiska sportjackor. Välj en tunn och slimmad fleecemodell för löprundan för att få maximal rörelsefrihet eller använd jackan under vinterjackan utan att det känns bylsigt. Mer boxiga modeller utgör snygga jackor under hösten som får plats med långärmade lager under. I kollektionen hittar du både klassisk adidas design med 3-Stripes och adidasloggan samt snygga grafiska designelement som färgblock och trendiga mönster. Detta plagg är användbart både till vardags och till träning.