alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå hoodie herr

 
[32]

Grå hoodies för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd hoodies från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa gråa hoodies för herrar kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – grå hoodies för herrar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra hoodies. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med hoodies från märken som TERREX, Performance och Originals. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar hoodies i kollektionerna Must Haves, RDY och Essentials.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en vinst eller en förlust. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Gå din egen väg på maratonloppet eller tävlingen. Grå hoodies för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.