alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå jacka herr

 
[49]
1 / 2
Sida:av 2

Grå jackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd jackor från adidas är du alltid snygg och bekväm. Med dessa gråa jackor för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – grå jackor för herrar från adidas

Våra jackor är tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med jackkollektioner som TERREX, Athletics och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Funktionell design och säkerhet vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina varierande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, hjälper dig slå ditt personbästa. CLIMACHILL, RAIN.RDY och CLIMASTORM absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med jackor inkluderar Clima, MyShelter och RDY. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, tävling eller vandring. Grå jackor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.