alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grön t-shirts herr

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Gröna T-shirts för herrar

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Våra T-shirts har på pricken rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du får möjlighet att uppnå din individuella potential. Med dessa gröna T-shirts för herrar kommer du att vara redo.

Skriv dina egna regler – gröna T-shirts för herrar från adidas

Vi säljer T-shirts som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med t-shirtkollektioner som Performance, TERREX och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Regnigt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, HEAT.RDY och CLIMALITE är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar T-shirts i kollektionerna RDY, Supernova och ZNE. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för herrar. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp eller tävling. Gröna T-shirts för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.