alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

skaljackor herr

 
[18]

Skaljackor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra skaljackor är lika självklara om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Alla skaljackor för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – skaljackor för herrar från adidas

Vi säljer skaljackor som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med skaljackorskollektioner som Athletics, TERREX och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler.

Vi testar ny teknologi som PERTEX i tuffa förhållanden. WIND.RDY och CLIMASTORM absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med skaljackor inkluderar ZNE, Teamwear och Clima. Våra skaljackor är tillgängliga i vitt, grått, blått och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Visa din alldeles egna stil med skaljackor för herrar från adidas.