alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

kortärmad tröja herr

 
[826]

Kortärmade tröjor för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Tröjor från adidas passar perfekt och blir ett oumbärligt lagerplagg. Våra kortärmade tröjor för herrar kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – kortärmade tröjor för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra tröjor. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, Y-3 eller Performance – med adidas-tröjor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Dåligt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, AEROREADY och CLIMALITE fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar tröjor i kollektionerna Trefoil, Clima och ID. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Våra tröjor finns i orange, rosa, grått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, utförsåkning, skola, snowboardåkning, triathlon, tävling eller vandring. Kortärmade tröjor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.