alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

resväska herr

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

Resväskor för herrar

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. Du har alltid roligare med adekvat tillbehör. Motivation är allt. På väg till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med resväskor från adidas står entusiasmen högst upp bland prioriteringarna. Våra resväskor för herrar kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – resväskor för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra resväskor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med resväskorskollektioner som Originals, Y-3 och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Kallt väder? Hårda vindar? Ojämna spår? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. adicolor, Injection Pack och Classics är våra mest välkända kollektioner med resväskor. Våra resväskor är tillgängliga i grått, beige, rosa och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för herrar. Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Resväskor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.